3D Scanning range

Ved Thor Ivar Nygård

Oppdatert: (02.03.2017)

 

På sist INTERGEO i Hamburg ble våre utstyrsdrømmer for det norske markedet oppfylt, instrumenter og programvareløsningene som Trimble lanserte er med på å redefinere bransjens utstyrsoppsett. Aldri før, har det vært lettere å være eller bli Trimble bruker - velkommen!

Trimble SX10 robotic totalstasjon kombinert med 3D skanning og fotogrammetri. Har en vinkel nøyaktighet på 1" og en 3D skann hastighet på 26.600 punkt pr. sek på avstander opptil 600m. SX10 er den

Største nyheten fra Trimble og den råeste totalstasjonen Trimble har lansert, denne sammen med Trimble R10 HD-GNSS så skal det godt gjøres å finne bedre utstyr.

Trimble TX6 3D Skanner med integrert HDR kamera som har høy hastighet og presisjon samt en rekkevidde på opptil 120m. TX6 er basert på storebroren Trimble TX8 som har en enda høyere hastighet og rekkevidde på til 340m, som nå også har fått integrert HDR kamera. Trimble TX6 og TX8 med integrert HDR kamera er markedets raskeste til å fargelegge punktskyer.

 

Trimble Business Center får nå ny modul for avansert behandling av 3D skann og endel forbedringer og utvidet støtte for nye instrumenter og 3.parts fil formater.

 

Trimble RealWorks får nå utvidet funksjonalitet i verktøy for inspeksjon og gulv samt utvidet støtte av fil format. For mer info se Release notes.

 

Ny versjon av feltprogravaren Trimble Access, v2016.12, hvor det kommer endel nye funksjoner, forbedringer og utvidet støtte av instrumenter og fil formater. For mer info se Release notes

 

Trimble AllTrack Cloud er en ny skytjeneste som hjelper deg med å spore ved tap eller tyveri, se instruments service behov med mye mer.

 

Trimble MX Mobile Imaging programvare samler ulike programpakker i en programvare for data samlet med f.eks Trimble MX2 eller MX7. Trimble MX mobile imaging programvaren støtter også en rekke mobile mapping data, bilder og/eller bilder med punktskyer.