uCommerce Developer Edition
Trimble Produkter

Fotogrammetri

Trimble V10 Fotogrammetri Rover

Trimble V10 Imaging Rover Fotogrammetrisk Rover med integrert panorama kamera for visuell dokumentasjon og måling av omgivelsene.

 

Les mer

Trimble UX5 Demo brukt

Høyhastighets drone for presisjons kartlegging med effektiv arbeidsflyt. Takler mye vind og "norske" værforhold.

 

Les mer

Trimble MX2

Kjøretøys basert skanningsystem. Kombinerer presis laserskanning og nøyaktig posisjonering med Trimble GNSS og treghetssensorer.

 

Les mer

Trimble S7 3D VISION

Trimble S7 er en Robotic Totalstasjon som kombinerer 3D skanning (punktsky) og fotogrammetri.

 

Les mer

Trimble MX7

Fotogrammetri system fra Trimble til bruk på kjøretøy, som kombinerer panoramabilder i høy kvalitet og nøyaktig posisjonering.

 

Les mer

Trimble TX6 3D Laserskanner

Trimble TX6 er en robust (IP54) og allsidig skanner med integrert HDR kamera som også kombinerer presisjon og hastighet selv på avstander opptil 120m.

 

Les mer

Trimble TX8 3D Laserskanner

Trimble TX8 med integrert HDR kamera er en robust (IP54) og allsidig skanner. Kombinerer presisjon og hastighet selv på lange avstander. Mange bruksområder.

 

Les mer

Trimble SX10 Scanning Totalstasjon

Trimble SX10 Scanning Totalstasjon som kombinerer høyhastighets 3D skanning (punktsky),fotogrammetri og avansert Autolock. Bildedokumentasjon og videostyring er også nyttig for landmåling.

 

Les mer

Trimble MX9

Nytt komplett mobilt-kartleggingssystem som kombinerer nyeste og mest avanserte sensorteknologi med brukervennlig programvare og en pålitelig effektiv arbeidsflyt

 

Les mer