Norgeodesi lanserer Microdrones

Ved Snorre Randen
Oppdatert 
(21.04.2020)

 

Microdrones komplette og skalerbare UAV løsninger introduseres på det norske markedet

 

Norgeodesi kan nå tilby alt en profesjonell dronebruker trenger for å komme i gang med dronebruk for oppmåling og kartlegging gjennom vårt samarbeid med Microdrones. Det innebærer UAV/drone, sensorer, LiDAR og programvare som Microdrones har vært teknologiledende på siden starten.

 

Mange av våre kunder har droner som en viktig del av sin utstyrspark, og som et supplement til landmålingsutstyr og 3D skannere. Vi ser nå en økende etterspørsel etter droner som gir enda bedre produktivitet og kvalitet. Microdrones leverer profesjonelle droner designet for nøyaktig datafangst. Vårt mål er å finne løsninger som viderefører og videreutvikler det gode arbeidet som allerede gjøres fra luften.

 

Mikrodrones ble til som et samarbeid mellom den tyske oppfinneren av verdens første kommersielle quadcopter for landmåling og en programvareutvikler i Nord-Amerika. Resultatet er et globalt selskap med fokus på kartlegging og oppmåling fra luften. Microdrones leverer komplette og pålitelige kartleggingssystemer utviklet for bygg- og anleggsbransjen, oppmålingsfirmaer, energiselskaper, rådgivning, ingeniørvirksomhet, offshore, kommuner og stat m.m.

 

Les mer på produktsiden: /trimble/uav-uas-rpas/c-25/c-83

Les mer om Microdrones: https://www.microdrones.com/en/

Ta gjerne kontakt for å lufte deres dronebehov