Nye Trimble X7 3D-laserskanner

Ved Snorre Randen
Oppdatert: (17.09.2019)

 

Ny kompakt 3D-laserskanner - som gir resultatet direkte i felt!

 

Norgeodesi AS kan endelig presentere Trimble sin helt nye 3D-laserskanner, Trimble X7, som gir deg resultatene med en gang, direkte i felt. Den presenteres for første gang, her på Intergeo 2019.  Intergeo er verdens største messe for geodesi og landmåling, der salgsleder, Erik Karlsen og adm.dir. Joh Einar Solhaug er på plass på Trimble sin stand.

https://www.intergeo.de

 

I 2016 presenterte vi Trimble SX10, totalstasjon med 3D-skanner. Og nå, en kompakt 3D- skanner som gir deg resultatene direkte i felt, noe bygg- og anleggsbransjen har ønsket seg. Den egner seg suverent til entreprenører, oppmålingsfirma, kommuner, konsulenter, rådgivere, arkitekter, veiprosjekter, politi etc.

 

  • 3D-laser-skanneren som gir deg resultatet direkte i felt, på en tablet! Den har innebygget IMU som registrerer at skanneren flytter seg, samt programvare som registrerer og syr sammen punktskyene mens du flytter skanneren. Dette gjør at man sparer mye tid både i felt og på kontoret.

 

  • Programvaren er svært enkel å bruke, og vil egne seg meget godt også for de som ikke har gjort landmåling og 3D-skanning før. Den er selvjusterende og man kan sette i gang skanningen umiddelbart med en knapp på skanneren eller på tableten, Trimble T10.

 

  • Dette er også den første 3D-laserskanneren som kalibrerer seg selv underveis. Det sikrer at du får korrekte resultater alltid, dermed trengs den ikke å sendes inn til fabrikk/serviceverksted etter hver jobb/min. en gang pr år. Dette gir store besparelser for brukeren.

 

  • Den er meget robust og tilpasset norsk klima med IP55 støv- og vanntetthet, samt kan brukes ned til -20 grader.

 

Skanneren har også vært testet av erfarne, norske 3D-skannerbrukere, i en god periode før dagens lansering. Trimble X7 leveres komplett med T10 tablet og programvare etc.

Trimble X7: It's time to break through:

https://geospatialx7.trimble.com

 

https://www.facebook.com/norgeodesi/