Nyhet - Trimble R12i GNSS antenne

Ved Even Sellevoll
Oppdatert 01.09.20

 

Med nye Trimble R12i GNSS antenne tar Trimble et stort steg videre i utviklingen. Den allerede suverene Trimble ProPoint teknologien blir nå enda bedre med IMU-basert teknologi kalt Trimble TIP. 

 

 

 

Trimble lanserte tiltsensorer i GNSS allerede i 2012. Dette er nå videreutviklet med Trimble TIP, som er IMU basert og mer anvendelig i alle situasjoner. Trimble TIP er en IMU-basert teknologi tillater brukeren til å gjøre innmålinger og utsettinger uten å tenke på libellen. IMU'en blir også overvåket av et monitoreringsprogram som gir brukeren beskjed om nøyaktighet, tiltverdier og eventuelle feil, og sikrer brukeren en trygg opplevelse i felt. Trimble TIP og Propoint gjør deg mer produktiv i krevende områder og holder tiltverdiene selv uten å være i konstant begevelse.

 

ProPoint har en signalbehandling som håndterer enhver satellittkonstellasjon. Den raske prosessoren utnyttes til det fulle med optimal filtrering av signalene og en ny avansert beregningsalgoritme for fix-løsning. GNSS roveren som gjør oppmåling mer effektivt i alle situasjoner. Med R12i kan landmåleren måle alt fra hushjørner til dype grøfter med høy nøyaktighet, fordi ProPoint og TIP fungerer så godt sammen

 

R12i med TSC7 er også klargjort for Trimble SiteVision AR teknologi, dvs. at man kan visualisere BIM (IFC, DWG etc) modeller på centimeters nøyaktighet i måleboken. IMU, GNSS, kamerateknologi og avansert programvare gjør dette mulig!

 

Les mer her

 

R12i Hjemmeside