Trimble Business Center - fleksibilitet i fokus

Ved Snorre Randen
Oppdatert: (11.02.2021)

 

 

Vi gir deg nå muligheten til å abonnere på tilpassede pakker av Trimble Business Center, som et alternativ til permanent kjøp.

De nye årlige abonnementene gir mer fleksibilitet utfra behov, og inkluderer vedlikeholdsavtale.

Abonnementet knyttes til din Trimble ID, og kan enkelt utvides og forlenges ved behov. Løsningen er delt opp i fire forskjellige nivåer.

 

Trimble Business Center Site and Field:

Dekker de vanligste behovene for bearbeiding av landmålingsdata, dataflyt og rapportering og vanlige CAD og COGO funksjoner. Støtte for terrengmodeller, veimodeller og korridorer

 

Trimble Business Center Survey and Mapping:

Dekker de vanligste behovene for bearbeiding av landmålingsdata, dataflyt og rapportering og vanlige CAD og COGO funksjoner. Terrengmodeller, veimodeller og korridorer. I tillegg får man tilgang til kraftige og effektive verktøy for punksky- og laserdatabehandling

 

Trimble Business Construction:

Dekker de vanligste behovene for bearbeiding av landmålingsdata, dataflyt og rapportering og vanlige CAD og COGO funksjoner. Terrengmodeller, veimodeller og korridorer. I tillegg er det utvidet entreprenørstøtte.

 

Trimble Business Enterprise:

Inkluderer alle funksjoner beskrevet i de andre modulene samt innovative funksjoner for UAS/dronedata prosessering og arbeid med tunneldata.

 

Ta kontakt med oss for priser og nærmere beskrivelse av de forskjellige pakkene på salg@norgeodesi.no