Om oss

Norgeodesi AS er et selvstendig aksjeselskap der aksjene eies 100 % av NOM Holding AS. Norgeodesi AS opereres via 17 årsverk fordelt på 4 avdelinger; salg av geodesiutstyr, service på geodesiutstyr og salg/service av laserutstyr, i tillegg til administrasjon. Norgeodesi AS er eneleverandør av Trimble GPS og totalstasjoner (tidligere Geodimeter), Spectra Presicion, Trimble 3D laserskannere og Trimble sitt GIS program.

Norgeodesi AS ivaretar salg, service, support og opplæring på disse produktene i Norge. Vi har en sunn økonomi som sikrer at vi vil være en betydelig aktør i markedet i fremtiden. I dag har vi hovedkontoret på Vøyenenga i Bærum, og avdelingskontor i Kløfta ved Gardermoen, i Trondheim og Bergen. I tillegg har vi salg av lasere fra Normann Olsen Maskin AS sin avdeling i Bergen, Trondheim og i Sandnes.

Trimble er verdens ledende produsent av utstyr innen geodesi og er teknologisk markedsledende. Trimble ble startet i 1978 og har ca. 6500 ansatte. Trimble produserer GPS-utstyr og totalstasjoner til bruk i mange forskjellige markedsområder. Trimble er spesielt kjent for kvalitet og robuste løsninger.

Norgeodesi AS tar personvern på alvor og har integrert ny personvernlov GDPR i virksomheten.

Behandling av personopplysninger i Norgeodesi AS